VIDEO: Imagini de o cruzime greu de descris. Cățelușă schingiuită în prezența unor copii

VIDEO: Imagini de o cruzime greu de descris. Cățelușă schingiuită în prezența unor copii Sursa foto/video: Facebook/ Kola Kariola

Marius Chirică, preşedintele asociaţiei Kola Kariola, organizaţie ce se dedică protejării câinilor fără stăpân, a postat pe pagina de Facebook imagini tulburătoare, din apropierea unui liceu din județul Vâlcea.

Un câine este prins în laț de un tânăr și chinuit. Patrupedul latră, iar câțiva elevi îl apostrofează pe bărbatul fără milă. Acesta pleacă, la un moment dat, dar nu slăbește bietul animal din laț.

”Tot în zona Vâlcea, ca și hingherii de ieri, de data aceasta în orasul Babeni, niște elevi de liceu sunt martorii acestei scene parcă desprinsă dintr-un film de groază. Redau textul scris de unul dintre ei”, scrie președintele Chirică.

”Nu se poate așa ceva, este inadmisibil ce se poate întâmpla într-o curte a unui liceu din orașul Băbeni. Sub văzul unui grup foarte mare de copii, acest individ fără suflet târăște o cățelușă, care este legată de gât cu o sârmă pusă pe un băț. Acest individ am înțeles că lucrează la Primăria Orașului Băbeni ca și hingher, în plină zi să maltrateze, să schinguiască săracul animal sub privirile a zeci de copii care plângeau și strigau să lase cățelușa în pace deoarece începuse să sângereze din cauza acelei sârme puse pe un baț. Acest individ nu avea legitimație, nu avea voie să rănească animalul, mai important, a intrat în curtea liceului și fără mască și ce e chestia aceea de prinde el animalele? (un băț cu o sârmă?) Ok, poate că lucrează ca hingher, dar nu se procedează în halul acesta, nu ai voie să rănești animalul, erau copii mici, nu avea nici mască și în plină zi. INADMISIBIL!!!!”, a scris un martor al tristului eveniment.

”Revenim la domnul ministru Marcel Vela și la Poliția Română. Pentru astfel de cruzimi pe bani publici se vor lua vreodată măsuri? Individul nu are uniformă, nu folosește o metodă de capturare legală, pentru că acea improvizație nu este o crosă, ci un fel de laț dintr-un băt și o sârmă, provoacă vizibil suferință și răni câinelui capturat, își desfășoară actul de cruzime în incinta unui liceu, fără a fi însoțit de personalul administrativ al spațiului, considerat altfel spațiu privat. Din punctul nostru de vedere era doar un individ care maltrata un animal în fața unor minori. Și repet, suntem în anul 2020, într-o țară din UE!" a mai scris Marius Chirică, președintele organizației Kola Kariola.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...