O stradă din Râmnicu Vâlcea va purta numele regretatului Ion Cercel

Zilele trecute, Râmnicu Vâlcea a suferit o mare pierdere. Unul dintre cei mai mari constructori ai Râmnicului de dinainte de Revoluție, dar și de după, Ion Cercel, s-a stins din viață și a fost înmormântat sâmbătă 31 octombrie 2020.
La ședința operativă de luni dimineață a conducerii Primariei Ramnicu Valcea, primarul Mircia Gutau a propus spre analiză acordarea numelui “Ion Cercel” unei străzi din Râmnicu Valcea, în semn de apreciere a realizărilor acestuia în calitate de constructor a numeroase obiective edilitare din municipiu, dar și a activității de consilier local. Initiativa primarului va fi dezbatuta intr-o sedinta de consiliu local.
Blocurile care s-au construit în Râmnicu Vâlcea înainte de 1989 au fost construite sub coordonarea celui care a fost directorul IACM – Ion Cercel, consilier local pana in anul 2000.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...