NEWS ALERT! Cătălin Pană și-a dat demisia din fruntea liceului Mircea cel Bătrân

Cătălin Pană, unul dintre cei mai îndrăgiți dascăli din Vâlcea, și-a dat, în data de 1 noiembrie a.c., demisia din funcția de director al Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea. Profesorul de matematică a ales să plece din fruntea Colegiului, după ce a primit calificativul ”Bine” la evaluare periodică care se face profesorilor. Cătălin Pană a făcut și contestație la Inspectorat în ceea ce privește calificativul, însă decizia a rămas neschimbată.
Trebuie știut faptul că profesorii care primesc calificative de ”Bine” și nu ”Foarte bine” nu mai pot participa timp de 5 ani la niciun concurs de gradație de merit sau de altă natură. Așadar, profesorul Pana a înțeles mesajul dat de inspectorat că trebuie să plece, deși mandatul său expira în septembrie 2021.
Sursele noatre ne-au informat că în situația lui Cătălin Pană, mai sunt și alți directori de licee din Vâlcea, însă doar domnia sa a ales să-și dea demisia.

vom reveni cu detalii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...