Incendiu la un apartament din Drăgășani. Proprietara a suferit arsuri la față și păr

Incendiu la un apartament din Drăgășani. Proprietara a suferit arsuri la față și păr Foto arhivă

Duminică, 25 octombrie 2020, la ora 00.54, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament în municipiul Drăgășani, str. Melodiei, et II.

Până la stingerea incendiului, au ars materiale textile. Pentru stingere a fost suficientă utilizarea unui stingător, iar pagubele au fost minore, fără afectarea structurii de rezistență a blocului.

Din nefericire, proprietara, în vârstă de circa 40, a suferit arsuri minore la față și păr. Aceasta s-a deplasat la spitalul din imediata apropiere pentru investigații.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este acumularea gazelor combustibile din cauza neracordării corespunzătoare a mijlocului de gătit.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...