Vino la SEAT On Tour pentru un test drive

În perioada 26-30 octombrie 2020 te așteptăm să scoți la test drive cele mai noi modele SEAT.

Este evident că românilor le place să testeze , așa ca în perioada 26-30 octombrie vom avea o sesiune de test drive la showroom-ul nostru SEAT din strada Crișan, nr.1B unde se vor putea testa cele mai noi modele SEAT.

Vă puteți înscrie la un TEST DRIVE pentru unul din urmatoarele modele:
Noul SEAT Leon,
SEAT Tarraco,
SEAT Arona,
SEAT Ateca.

Înscrierile pentru TEST DRIVE se fac la Tel.: 0736 699 901

Vă informăm că puteți efectua un test drive doar dacă aveți programare, fără programare nu este posibil. Mașinile vor fi igienizate dupa fiecare sesiune de test drive, vom respecta normele impuse.

Vă rugăm să respectați ora stabilită cu persoana de contact, să purtați mască și să respectați normele în vigoare având în vedere situația dată.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...