CLAUDIA BANU: Vom face o campanie electorală de bun simț!

26 Oct 2020
Partidul Național Liberal are așteptări mari la Vâlcea. Faptul că prima poziție pentru Senatul României este ocupată de o femeie, Claudia Banu având o temeinică carieră de notar în spate, arată dorința PNL de a se reforma și de a ieși în față cu oameni tineri, capabili și care au demonstrat în viețile lor profesionale că pot avea succes.
Claudia Banu, nominalizarea PNL Vâlcea pentru Senat, corespunde foarte bine, acestui tipar de nou politician liberal și cu siguranță va performa în politică pentru că știe ce vrea.
Prin comparație cu alţi ani electorali, liberalii speră la Vâlcea să obțină un mandat de senator și trei de deputați. Chiar dacă lupta a fost una strânsă pentru locurile eligibile, acum liberalii vâlceni fac front comun înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile din data de 6 decembrie 2020.
Conform spuselor Claudiei Banu, campania electorală a PNL Vâlcea va fi una de bun simț, bazată pe proiecte și nu pe fantasmagorii. ”Nu cred că agresivitatea are ce căuta în această campanie electorală. Aceste alegeri trebuie privite ca pe o competiție în care cel mai bun învinge. În timpul campaniei trebuie promovate valori sănătoase, proiecte de dezvoltare a județului. Noi, liberalii, avem o viziune de dezvoltare a județului și sunt sigură că vâlcenii ne vor susține pentru că vor să câștige mai bine aici, la ei acasă”, ne-a declarat Claudia Banu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...