FOTO: ACCIDENT îngrozitor la Mihăești. O persoană a decedat, iar alte două sunt în stare gravă

FOTO: ACCIDENT îngrozitor la Mihăești. O persoană a decedat, iar alte două sunt în stare gravă Sursa foto: ISU Vâlcea

UPDATE 2: Celelalte două victime sunt în stare gravă, un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani, cu fractură la gamba dreaptă și traumatism cranian și facial, iar un alt bărbat are traumatism cranio-cerebral. Ambii bărbați au fost transportați la UPU Vâlcea.

UPDATE: Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut efect și bărbatul a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanță. Victimele erau pasagere în căruță.

 ***

În urmă cu puțin timp, în localitatea Mihăești, sat Govora, pe DJ 637, a avut loc un groaznic accident între o căruță și un autoturism.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin cu o autospecială SMURD, o autospecială de Descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu două ambulanțe.

Din informațiile primite, o persoană este în stop cardio respirator efectuându-i-se manevre de resuscitare, iar 2 victime au fost preluate și monitorizate de SAJ.

La fața locului polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

Vom reveni cu amănunte. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...