Claudia Mihaela Banu, prima poziție la Senat din partea PNL

23 Oct 2020
Notarul Claudia Mihaela Banu este cea pe care liberalii au pariat că va câștiga un mandat de senator în Parlamentul României. Județul Vâlcea are repartizate două mandate de senator, iar unul cu siguranță va fi câștigat de Claudia Banu și de echipa sa liberală. Având o bogată experiență profesională în spate, Claudia Mihaela Banu susține că a venit vremea să se implice în politică și să-și lase amprenta și în acest domeniu. Vine dintr-un mediu care înțele cu ce se confruntă atât oamenii de rând, cât și cei de afaceri și crede că va reuși să inițieze legi care să vină în beneficiul oamenilor.

”Urmează o campanie grea, din toate punctele de vedere, dar județul Vâlcea are nevoie de o nouă viziune, de o reașezare economică dezvoltată pe infrastructură durabilă și o atenție deosebită acordată nevoilor valcenilor, de toate vârstele.
Alături de colegii din Partidul Național Liberal, putem construi un viitor mai bun în Vâlcea, pentru noi și copiii noștri! Însă pentru a realiza asta, trebuie ca dumneavoastră să sprijiniți prin vot, această nouă etapă în evoluția societății.
#DezvoltămJudețulVâlcea #Reușim!Împreună”, susține Claudia Mihaela Banu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...