Vâlceanca Ana Loredana Predescu, invitată de PSD să candideze la Brașov

22 Oct 2020
Vâlceanca Ana Loredana Predescu a fost invitată de PSD Brașov să candideze pentru poziția de parlamentar în cadrul filialei social-democrate. Ana Loredana Predescu candidează pentru Camera Deputaților, din partea PSD Brașov, fiind situată pe poziția a doua a listei, după Marian Rasaliu, fost prefect al județului Brașov.
Ana Loredana Predescu este un tânăr politician deopotrivă competent și onest, care a crescut calitatea listei de parlamentari a PSD Brașov. Ana Loredana Predescu are credința că tinerii asemenea ei, care se implică în politică, îi vor face pe români să trăiască vremuri normale, pline de moralitate, de decență, de adevărată democrație, dar și de bunăstare. Bunul simț, dar mai ales interesul pentru votanți, sunt pietrele de temelie ale carierei politice ale Anei Loredana Predescu.
Aceasta ne-a declarat că este onorată că va candida la Brașov, pe listele PSD și ca la baza acestei decizii a stat intenția PSD de a coopta oameni tineri, cu viziune.
„Pentru ca din Brașov am primit propunerea de a candida și am acceptat cu plăcere, având în vedere că este un județ încărcat de istorie, pentru că este un județ turistic și cu experiență acumulată la Ministerul pentru IMM, Mediul de Afaceri și Turism în care am lucrat, pot să ajut la dezvoltarea turismului, atât în Brașov dar și în România, un domeniu foarte afectat de măsurile Covid. Dar mai ales pentru că, în viziunea mea, Brașov îndeplinește toate condițiile unui adevărat centru administrativ: locație geografică, potențial economic, cultură și civilizație. Împreună cu colegii mei din PSD știu că vom reuși să realizăm politici publice pentru oameni și în beneficiul lor.”, susține Ana Loredana Predescu.
La doar 37 de ani, Ana Loredana Predescu a bifat reușite atât în domeniul politic, dar mai ales în cel al antreprenoriatului. În anul 2000, Predescu s-a înscris în Partidul Conservator și pentru că era o tânără cu inițiativă a fost aleasă președintele filialei Naționale de Tineret Vâlcea al aceluiași partid. Între anii 2013 - 2014, aceasta a condus filiala județene Vâlcea al Partidului Conservator.
A absolvit Academia de Stiințe Economice și are un master în Managementul Proiectelor, ulterior adăugând listei și un master în Managementul Afacerilor Interne la Academia de Poliție și Institutul Diplomatic. Între timp, potrivit declarațiilor, aceasta pare să nu fi stat degeaba, însumând în momentul de față 6 ani de experiență în antreprenoriat, însă și în domeniul media. Predescu deține propriul post local de televiziune în Vâlcea și un post de radio.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...