VÂLCEA: Percheziții la o instituție publică și sediile mai multor firme într-un dosar de corupție fiscală în legătură cu activități referitoare Ia administrarea și protecția fondului forestier național.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție fiscală, săvârșite în perioada 2018-2020, în legătură cu activități referitoare Ia. administrarea și protecția fondului forestier național.

În cursul zilei de astăzi, 22 octombrie 2020, pe baza autorizațiilor emise de către instanță, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție, percheziții domiciliare pe raza județelor Vâlcea și Argeș, din care una este la sediul unei instituții publice, iar celelalte sunt la sediile unor societăți comerciale și locuințele unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea lucrătorilor de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vâlcea, Inspectoratul Județean de Jandanni Argeș și Garda Forestieră Vâlcea.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...