FOTO: Accident grav pe Valea Oltului, la Brezoi

Un nou accident petrecut pe Valea Oltului în judeţul Vâlcea a blocat din nou traficul pe DN 7 / E 81. În urma unei coliziuni între un autoturism şi o autoutilitară a rezultat o victimă încarcerată.

În această dimineață o persoană a rămas încarcerată într-o mașină în urma unui accident dintre un autoturism și o autoutilitară pe DN 7, în localitatea Brezoi. În urma accidentului traficul a fost blocat total mai bine de o oră. 

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Vâlcea, în localitatea Brezoi, pe DN7, a fost anunțat un accident rutier. O coliziune între un autoturism și o camioneta. Este o singură victima încarcerată in autoturism. Pompierii militarii interven cu o ambulanță SMURD și o autospecială de decarcerare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...