FOTO: Accident MORTAL la Horezu. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 01:30, pe raza orașului Horezu, județul Vâlcea, la km 68 al Drumului Județean 665 a avut loc un eveniment rutier.

În fapt, un autoturism condus un tânăr de 19 ani din Vaideeni, ce se deplasa pe sensul de mers Horezu – Vaideeni, la km 68 al Drumului Județean 665 într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a părăsit partea carosabilă către stânga, unde a lovit gardul împrejmuitor al unei locuințe, apoi un arbore, un gard din beton, iar ulterior s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului din partea dreaptă față, respectiv un tânăr de 19 ani din Vaideeni și vătămarea corporală a conducătorului autoturismului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Horezu au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în care se fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...