TRAGIC! Nu a suportat durerea provocată de moartea soției și s-a sinucis

Maricica si Gheorghe Ciudică Maricica si Gheorghe Ciudică Sursa foto: facebook.com

Durere fără margini în Vâlcea, comuna Tomșani, sat Modârceni, după ce virusul ucigaș a răpit doi soți. Din păcate, femeia a suferit complicații din cauza noului coronavirus și a murit, tragedie pe care soțul acesteia nu a putut să o suporte. Astfel, bărbatul, îndurerat de moartea timpurie și nedreaptă a soției, a decis să-și ia viața pentru a pleca împreună de pe această lume.

Maricica Ciudică, în vârstă de 46 de ani, infectată cu COVID-19, a murit săptămână trecută, vineri, în urma unor complicații care au apărut din cauza infecției. Femeia suferea și de alte afecțiuni medicale, dar erau ținute sub control.

În momentul în care a aflat, soțul său, în vârstă de 50 de ani, nu a putut rezista șocului și a decis să se spânzure. Gestul sinucigaș a fost înfăptuit în garajul personal, iar moartea acestuia a adus și mai multă suferință în inimile copiilor pe care cuplul îi avea.

Apropiații familiei au dezvăluit că Gheorghe Ciudică își iubea extrem de tare soția și acesta declarase în trecut că nu ar putea trăi fără ea, însă nimeni nu luase în serios aceste afirmații. Cu toate că familia se aștepta la tot ce poate fi mai rău în privința femeii, moartea bărbatului a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că acesta a fost găsit spânzurat, în timp ce familia se pregătea deja pentru o înmormântare.
Cei doi soți au fost înmormântați împreună duminică, 18 octombrie.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...