ÎNSCRIE-TE LA CURSURI! LA PROFESIONAL NEW CONSULT PROMOȚIILE DE BLACK FRIDAY AU AJUNS MAI DEVREME!

19 Oct 2020

Promotiile de #BlackFriday ajung mai devreme anul acesta la Profesional New Consult! Doar aici vei putea pune bazele unui nou inceput si transforma hobby-ul tau pentru #Beauty, intr-o cariera de succes!

Impreuna cu partenerii de la www.topglamorous.ro, Profesional New Consult sustine creativitatea, frumusetea si va pregatit mai multe seturi de produse cosmetice in valoare de pana la 450 RON, pe care le vei primi CADOU daca vei achita integral la inscriere pentru cursurile selectate din categoria de infrumusetare.

Daca iti doresti sa lucrezi in domeniul #Beauty, sa obtii o diploma acreditata, recunoscuta national si international si in plus sa beneficiezi de un CADOU, te asteptam la inscrierea cum. Promotia este valabila doar pentru inscrierile efectuate in perioada 19 – 31 Octombrie 2020. Beneficiaza de #super promotie!

CURSURILE DE BEAUTY SELECTATE PENTRU CARE PRIMESTI UN SET DE PRODUSE CADOU SUNT:

  • MAKEUP / MACHIAJ
  • DERMOPIGMENTARE
  • APLICARE GENE
  • COAFOR/ HAIRYSTYLE
  • STILIST PROTEZIST UNGHII
  • PENSAT PROFESIONAL

Rezerva-ti cateva minute pentru a vizita site-ul www.profesionalnewconsult.

La Profesional New Consult gasesti promotii si reduceri speciale pentru persoanele aflate in somaj, ai posibilitatea de plata in rate si sustinerea unei echipe cu experienta in formare profesionala de peste 12 ani!

Te asteptam la inscriere: 0784.333.777 sau 0784.045.025

e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

*solicita informatii despre promotia in curs

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...