Sportul vâlcean în doliu! Celebrul antrenor de box, Marius Băluță, s-a stins din viață la doar 45 de ani

UPDATE: Cei care doresc să își ia rămas bun de la titratul antrenor Marius Băluță o pot face până joi, 22 octombrie, când are loc înmormântarea. Corpul neînsuflețit este depus în casa părintească din comuna Vaideeni. 

***

Sportul vâlcean a primit o veste teribilă astăzi, 18 octombrie a.c., cea a trecerii în neființă a unuia dintre cei mai îndrăgiți antrenori de box vâlcean. Marius Băluță a pierdut lupta la doar 45 de ani, lăsând în urmă o tristețe uriașă în rândul celor care l-au cunoscut și pe care i-a antrenat.

Marius Băluță a fost unul dintre cei mai titrați antrenori de box pe care i-a avut Vâlcea. Numai anul trecut, el a obținut, cu elevii săi, opt medalii de aur pe plan național și două clasări pe podium la europene.

DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...