FOTO: Vot intern la PSD Vâlcea! A început competiția

18 Oct 2020
Vot intern la PSD Vâlcea! În fața sediului PSD Vâlcea duminică dimineață era aglomerație mare. Candidații pentru funcțiile de senator și deputat pentru Parlamentul României așteaptă ca cei 137 de membri ai Consiliului Politic Judetean al PSD Vâlcea să-și exercite dreptul la vot pentru pentru stabilirea ordinii pe listele pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020.
Această idee de exercițiu democratic îi aparține președintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, care, în acest fel, crede că va reuși să elimine discuțiile pe la colțuri, care apar de fiecare dată după acest gen de competiții.
Amintim că în cadrul şedinţei de vineri, 9 octombrie, în cadrul Biroului Permanent Județean PSD Vâlcea, s-a stabilit procedura privind depunerea dosarelor de candidatură pentru Senat şi Camera Deputaților.
Până astăzi, 15.10.2020, când s-a încheiat această procedură, şi-au depus dosarele de candidatură pentru Camera Deputaților următorii membri de partid: Concioiu Nicolae; Cocoș Vasile; Dobrete Adina Florentina; Matei Gigi Ion; Mihăilă Adrian; Neață Eugen; Oteșanu Daniela şi Popa Ștefan Ovidiu.
Pentru Senat și-au depus dosarele Matei Constantin Bogdan şi Mihăilescu Gheorghe.
Pentru stabilirea locului pe listă, toți candidații vor fi supuși procedurii votului secret, în cadrul Comitetului Executiv Județean al PSD.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...