NEWS ALERT! Andrei Gheorghiu de la USR a primit aviz negativ pe integritate

18 Oct 2020

Candidatura lui Andrei Gheorghiu la alegerile parlamentare, susţinută de USR PLUS Vâlcea, a fost invalidată de Biroul Naţional în urma unui aviz negativ de integritate dat de Comisia de arbitraj a partidului.
Pare că motivul invalidării candidaturii lui Andrei Gheorghiu se referă la aspecte de integritate. Andrei Gheorghiu a fost membru al Comisiei Naționale de Arbitraj și președinte USR Vâlcea. Deși și-a dat demisia din comisie înainte de a își începe activitatea propriu-zisă, tot a fost considerat că încalcă principiile de integritate. La USR se pare ca si acesta este o problema de integritatea, desi termenul de integritatea e cu totul altul.

Ceilalți candidați au primit toți avize pozitive, mai puțin Andrei Gheorghiu, iar candidatura acestuia la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020 este invalidată.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...