FOTO. Mașină intrată în gardul unei case. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 67, pe raza localității Bărbătești, județul Vâlcea.

Din primele informații șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de gardul unei case.

Potrivit ISU Vâlcea, în urma accidentului au rezultat două victime, care au fost preluate de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...