FOTO: Accident la Bujoreni. Două tinere de 18, respectiv 19 ani, au fost rănite

FOTO: Accident la Bujoreni. Două tinere de 18, respectiv 19 ani, au fost rănite Sursa foto: IPJ Vâlcea

În seara zilei de joi, 15 octombrie a.c., în jurul orei 22:30, pe raza localității Bujoreni, la km 184+600 m, a a avut loc un eveniment rutier între un autocamion și un autoturim.

În fapt, conducătorul unui autocamion, un cetățean turc de 51 de ani, ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea -Sibiu, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism care circula în aceeași direcție și care ar fi intenționat să vireze la stânga spre comuna Muereasca.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară, la prima vedere, a conducătorului auto și a pasagerului,două tinere de 19 respectiv 18 ani, ambele din comuna Muereasca. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal în care se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.
La fața locului au intervenit și pompierii militari care au desfășurat activități specifice.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...