AM AFLAT LISTA pentru parlamentare de la PNL Vâlcea! Înghesuială mare pentru locul II la Camera Deputaților

14 Oct 2020
E fierbere mare și la PNL Vâlcea. Liberalii vâlceni se înghesuie pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. Din informațiile pe care le deținem până în acest moment, președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican a decis ca miercuri să depună candidaturile, așa că ideea de competiție liberală pentru un loc cțt mai frunte a fost uitată.
După cum am aflat, pentru Senat nu sunt prea mulți doritori. Actualul senator Romulus Bulacu și-a depus candidatura pentru încă un mandat, dar și consilierul județean Victor Popescu, cel mai vocal ales liberal în ultima perioadă la ședințele Consiliului Județean Vâlcea. Cu toate acestea, cu prima șansă pleacă Romulus Bulacu chiar dacă Victor Popescu speră că acum va prinde trenul către Senatul României.
În schimb, înghesuială mare este pe locurile pentru Camera Deputaților. Dacă primul loc este ocupat de Buican, nimeni neavând tupeul să-l contracandideze, pentru locul II s-au înscris nu mai puțin de 5 candidați. Este vorba despre Claudia Banu, Laurențiu Cazan, Gheorghe Păsat, Aurel Simion și Alex Părduț. Cu prima șansă, pleacă totuși Claudia Banu în această competiție internă.
Pentru locul III s-au înscris Victor Stănculescu, Gheorghe Folea și Mircea Poenaru.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...