Alexandru Dediu - primar Păuşeşti Măglaşi: Condiţiile din comuna noastră sunt aproape ca la oraş

”Comuna Păuşeşti Măglaşi a fost tot timpul cu un pas înaintea altora. S-au realizat multe investiţii, care au dat valoare şi mai mare terenurilor şi locuinţelor de pe raza localităţii. Mulţi agenţi economici au fost încurajaţi să-şi dezvolte aici afaceri. S-au creat locuri de muncă şi posibilitatea realizării multor altor obiective de interes pentru comunitate şi cu bani din bugetul local, nu doar de la Uniunea Europeană sau de la Guvern.”
Vreau să fac: 1. Reţeaua de canalizare care a întârziat din cauza aprobării fondurilor europene în guvernarea PSD. Comuna are aprobaţi 34 km. de reţea în valoare de 4.600.000€. S-au semnat contractele la Bruxelles, urmează ca lucrarea să fie scoasă la licitaţie. 2. Extinderea reţelei de gaze naturale pe o lungime de 22 km pe toate străzile din comună. Valoarea este de 2.000.000 €.
3. Asfaltarea în totalitate cu şanţuri betonate a tuturor străzilor din localitate. 4. Terminarea lucrărilor şi punerea în funcţiune a Centrului de zi pentru îngrijirea persoanelor vârstnice. (clinică fizioterapie în centrul localităţii – fosta şcoală). 5. Construire sală de sport în curtea şcolii din centru.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...