VÂLCEA: Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu

În după-amiaza zilei de 11 octombrie a.c. polițiștii din cadrul Secției 11 Poliției Rurală Zătreni au fost sesizați de o femeie de 40 de ani, din comuna Lăcusteni, cu privire la faptul că, aceasta a fost agresată de soțul ei.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele se confirmă, în fapt, pe fondul unui conflict spontan bărbatul de 52 de ani și-ar fi agresat fizic soția. Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului unu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință și i-a fost interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de soția sa și de domiciliul acesteia.

În dimineața zilei de 12 octombrie a.c., femeia a sesizat din nou organele de poliție, relatând că în cursul nopții soțul ei a revenit la domiciliu, unde a consumat băuturi alcoolice și i-ar fi adresat amenințări, părăsind locuința a doua zi dimineața.

Polițiștii ajunși la fața locului și din verificările efectuate au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 52 de ani, a revenit la domiciliul chiar și în momentul în care polițiștii se aflau la fața locului.

De această dată polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și amenințare. În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii de măsuri legale.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...