DSP VÂLCEA: 25 de focare SARS-CoV-2 în județ

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 3.163 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 138 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 49 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 82 au forme medii și 7 sunt internate în secția ATI.

În prezent, în județ, sunt înregistrate 25 de focare SARS-CoV-2, în centre rezidențiale, unități sanitare, la agenti economici și în cadrul instituțiilor publice.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea trei persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 19.697 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice însituații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 30 de decizii de izolare și 33 de decizii de carantină, în prezent, 846 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 576 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...