Cristian Popescu Piedone coordonează campania electorală a umaniștilor pentru alegerile parlamentare

13 Oct 2020
Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), întrunit luni, 12 octombrie, la București, a decis ca întreagă campanie electorală a umaniștilor pentru alegerile parlamentare să fie coordonată la nivel național de Cristian Popescu Piedone.

Totodată, în ședința forului de conducere a fost stabilită persoană care va deține responsabilitate de mandatar financiar al partidului și s-au evaluat demersurile organizațiilor locale de strângere a semnăturilor, filiala București adunând un număr semnificativ.

În acest context, Cristian Popescu Piedone a transmis:

„Îi felicit pe colegii care s-au apucat imediat de treabă și au strâns un număr semnificativ de semnături. Toată lumea declară că poate, ne-am săturat de raportările false. Colegii mei care doresc să ajungă în Parlamentul României trebuie să facă față cerințelor partidului. Ei trebuie să dovedească mai întâi de toate că cetățenii au încredere în ei și în partidul pe care îl reprezintă. Până cel târziu la sfârșitul acestei săptămâni, cei care nu se vor mobiliza, vor părăsi acest partid!

În fața electoratului suntem egali: alegătorii sunt oameni, noi, umaniștii suntem oameni. Dacă principiul umanist „fii propriul tău stăpân” va ajunge la toți românii, pe 6 decembrie putem consemna o mare surpriză. Dacă ai credință în Dumnezeu, sufletul curat și ești egal oamenilor, alegătorii vor simți acest lucru pentru că ei s-au săturat de umanoizi politici. Recâștigă-ți drepturile, omule, fii auzit în Parlamentul României, pe 6 decembrie poți da un vot pentru adevăr și pentru a spune stop abuzurilor!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...