FOTO: Bărbat dat dispărut a fost găsit de către jandarmii montani din Voineasa

Un bătrân din județul Alba, în vârstă de 76 ani dat dispărut de către familie sâmbătă, 10 octombrie a.c., a fost găsit în această dimineață de către echipajul de jandarmerie montan din Voineasa.

Bărbatul a plecat ieri după-amiază cu bicicleta în zona Tartarău din Munții Șureanu să culeagă ciuperci și nu s-a mai întors acasă, motiv pentru care familia s-a alertat și a cerut sprijinul autorităților locale.

Având în vedere că bicicleta bătrânului a fost găsită în această dimineață la hotarul dintre comuna Șugag și Obârșia Lotrului, la ora 09.30 am fost solicitați de către Jandarmeria Alba să le acordăm sprijin.

În aproximativ o oră, echipajul de jandarmerie din Voineasa aflat în serviciu a găsit bătrânul la Cabana Regelui, aflată la 5 km de localitatea Șugag.

Bătrânul de 76 ani le-a spus jandarmilor că a înnoptat la o stână părăsită și nu a avut semnal la telefon ca să-și anunțe familia. Starea în care acesta a fost găsit a fost bună și nu a necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, a fost dus în siguranță de către jandarmi până la limita localității Șugag.

Menționăm că la căutarea bărbatului au participat atât rudele acestuia, cât și patrulele mixte de jandarmi și polițiști din județul Alba.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...