S-a dat startul competiției interne pentru parlamentare la PSD Valcea

10 Oct 2020
Vineri, 9 octombrie a.c., a avut loc prima reuniune a Biroului Permanent Județean al PSD Vâlcea, după alegerile locale din 27 septembrie 2020.

În cadrul ședinței, au fost analizate rezultatele obținute și s-a stabilit procedura privind depunerea dosarelor de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților.

Potrivit acestei proceduri, candidații vor întocmi un dosar care să cuprindă: o declarație de intenție privind candidatura la funcția de senator/deputat; o scurtă informare în care va fi prezentată sintetic activitatea desfășurată în cadrul Senatului/Camerei Deputaților pe durata mandatului 2016-2020 (pentru cei care sunt în funcție); o scurtă informare privind ceea ce își propun candidații la funcția de senator/deputat pentru mandatul 2020-2024 și un curriculum vitae.

Totodată, s-a convenit ca, până la constituirea Consiliului Județean, într-o altă ședință, membrii Biroului Permanent Județean, împreună cu viitorii consilieri județeni să decidă asupra modului în care vor fi aleși vicepreședinții Consiliului Județean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...