Fake-urile în vizorul polițiștilor din Vâlcea!

La data de 07 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu comisari din cadrul Direcției Regionale Vamale Craiova au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a fraudelor vamale și a contrafacerii de bunuri.
Polițiștii și comisarii vamali au verificat 7 operatori economici din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei și a fost confiscată suma de 873 de lei reprezentând venituri nefiscalizate.

Totodată, au fost constatate 3 infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice și au fost indisponibilizate 37 de articole vestimentare susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare totală de 2.155 de lei. 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...