EXCLUSIV: Șoferul decedat în ACCIDENTUL de pe Valea Oltului era în COMĂ ALCOOLICĂ

Conducătorul auto care s-a răsturnat cu autocamionul pe Valea Oltului, în dreptul localității Brezoi și care a decedat ulterior, avea o alcoolemie record. Conform informațiilor aflate în exclusivitate de redactorii Vocea Vâlcii, șoferul avea o alcoolemie de 3,86%, fiind în comă alcoolică.
Tragedia s-a produs în data de 6 octombrie 2020 în localitatea Brezoi, când șoferul a pierdut controlul volanului și a căzut de pe viaduct.
Amintim că marți, 6 octombrie 2020, pe DN 7, la km 207 - Valea Oltului, în dreptul localității Brezoi, județul Vâlcea, a avut loc un groaznic accident de circulație. Pe viaduct, un autocamion a părăsit partea carosabilă trecând peste parapeții laterali, în albia râului Lotru.
Pompierii militari au intervinit cu două echipaje de Descarcerare și un echipaj SMURD, dar din păcate, șoferul a prezentat traumatisme incompatibile cu viața.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...