Alte școli din Vâlcea au intrat pe scenariul roșu! Școala Anton Pann din Ostroveni va avea cursuri EXCLUSIV on-line

Prin Hotărârea CJSU, a fost introdusă și obligațiade a organiza programul de lucru în regim de muncă la domiciliu/telemuncă sau, daca acest lucru nu este posibil, să decaleze programul de lucru al angajaților în așa fel încât să nu existe aglomerație la venirea/plecarea de la serviciu,pentru toate instituțiile publice și private, precum și pentru agenții economici care își desfășoară activitatea în Drăgoești, Stoenești, Milcoiu, Păușești Măglași, Stoilești, Râmnicu Vâlcea, Vlădești, Brezoi, Călimănești, Costești, Berislăvești, Olanu, Golești, Băile Olănești, Stroești, Galicea, Pietrari, Ocnele Mari, Păușești Otăsău, Ionești și Bujoreni.

Tot în ședința CJSU Vâlcea au fost modificate și actualizate și scenariile de funcționare a unor unități de învățământ preuniversitar dinjudeț.

Astfel, potrivit hotărârii adoptate, din 7 octombrie 2020, Scoala Gimnazială „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, Școala Gimnazială Ghioroiu, Grădinița cu program normal Ghioroiu, Școala Gimnazială Lăcusteni, Grădinița cu program normal Lăcusteni și Grădinița cu program normal din satul Gănești – Lăcusteni vor funcționa pe scenariul roșu, care presupune desfășurarea cursurilor exclusiv online.

Măsurile adoptate de către CJSU Vâlcea, atât în cazul localităților cu incidență mai mare de 1,5/1000 locuitori, cât și în cazul unităților școlare, se vor actualiza săptămânal, în funcție de incidența cumulată a cazurile din ultimele 14 zile.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...