A PLECAT DINTRE NOI UNUL DIN SIMBOLURILE OLTCHIMULUI: Doctor chimist Emilian Georgescu

06 Oct 2020
Doctor chimist Emilian Georgescu a lăsat amprenta sa pe tot ce a însemnat cercetare și inovare pentru Oltchim pe o perioada de peste 5 decenii.
Un profesionist cum rar întâlnești, dedicat chimiei și Oltchimului a îndrumat și format multe generații de cercetatori.
Premiat de Academia Română și vicepreședinte al Societății de Chimie din România, numele dr. chim. Emilian Georgescu va rămâne în amintirea multor chimiști și ca organizator al Conferințelor Naționale de Chimie din România.
Modest și onest, cu perseverența și seriozitatea care îl caracteriza rămâne un exemplu pentru mulți care l-au cunoscut și apreciat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Familia Anca si Marin Ramneantu
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...