Concertul Direcția 5 și Antract nu se mai ține la Arene

02 Oct 2020
Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de infectări cu virusul SARS COV2, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea a dispus suspendarea temporară a organizării concertelor.

Prin urmare, Concert Direcția 5 și Antract Live în Râmnicu Vâlcea, amânat inițial pentru 4 octombrie la Arenele Traian, este reprogramat pentru data de 27 noiembrie, la Sala Sindicatelor din Rm. Vâlcea. Numărul de participanți este limitat.

Detaliile privind valabilitatea biletelor vor fi comunicate prin intermediul agenției prin care au fost achiziționate, iaBilet.ro sau Agenția Cărăbuș din River Plaza Mall Rm. Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...