VEZI AICI VOTURILE pe localitățile din VÂLCEA pentru președinția CJ

Candidatul PSD Constantin Rădulescu a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Vâlcea, obținând un număr record de voturi și anume 74.129, în timp ce contracandidatul său, Cristian Buican de la PNL, a obținut 56.772 de voturi.
"Rezultatul este unul excepţional, este unul istoric. Pe baza numărătorii paralele pe care am efectuat-o noi, pe baza datelor publicate de Biroul Electoral Central în această dimineaţă, am obţinut aproximativ 74.000 de voturi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, adică 46,7%. Cel mai probabil vom avea 15 consilieri, adică 16 voturi pentru că vom avea 15 consilieri plus un vot al meu, pentru dumneavoastră, în fiecare zi", a spus Constantin Rădulescu într-un mesaj postat pe Facebook.
Între timp, USR PLUS nu a mai intrat în Consiliul Județean Vâlcea deoarece fiind o alianță avea nevoie de 7% și a obținut doar 5,8, iar cele 2 mandate de la USR se vor împărți între PSD și PNL. În acest fel, PSD face majoritate simplă, nemaiavând nevoie de cele trei voturi de la PER.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...