Romulus vorbește la Zoomserie despre Fondurile Europene

30 Sep 2020
Joi, 1 octombrie, de la ora 17:30, Romulus Ghinoiu vorbește despre accesarea fondurilor europene, într-un eveniment organizat la Zoomserie, în contextul în care se vor lansa mai multe linii de finanțare europeană, atât pentru firmele afectate de Covid-19, cât și pentru celelalte.

Evenimentul a strâns deja multe persoane interesate care și-au confirmat prezența, locurile fiind limitate.

Romulus a reușit să acceseze până acum un Start Up Nation și a primit confirmarea că a fost admis un proiect de finanțare europeană pentru suma de 1 milion de euro.

Cu proiectul de 1 milion de euro va dezvolta o fabrică pentru producerea ambalajelor și a etichetelor.

Ideea din spatele evenimentului este de a demonstra că se pot face afaceri în Romania și se pot atrage fonduri europene.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...