La un control de rutină, prins cu pistolul în torpedou, beat la volan și cu ITP-ul autoturismului expirat

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe Calea lui Traian, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Bujoreni.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că inspecția tehnică periodică a autoturismului este expirată.

Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului autoturismului, iar în torpedou a fost descoperit un pistol și 8 elemente de muniție, despre care bărbatul a declarat că l-a adus din exteriorul țării.

Polițiștii au procedat la ridicarea pistolului în vederea expertizării și continuării cercetărilor, activități ce vor fi efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase.

Bărbatul a rămas pieton pe o perioadă de 90 de zile și a fost sancționat cu o amendă de peste 7.000 de lei.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...