FOTO: "Ziua europeană a sportului școlar" la Școala Gimnazială "Take Ionescu"

În săptămâna 21-24 septembrie 2020, la Școala Gimnazială "Take Ionescu", Râmnicu Vâlcea s-au desfășurat activități sportive în cadrul proiectului "Ziua europeană a sportului școlar". Organizațiile europene coordonatoare sunt: Hungarian School Sport Federation și International Sport and Culture Association, proiectul desfășurându-se cu cofinanțarea Comisiei Europene prin programul Erasmus+.

Activitățile sportive au fost coordonate de următoarele cadre didactice: Soare Florina (director), Sacerdoțeanu Marina (instructor autorizat Zumba Kids), Mugescu Aurora (profesor de educație fizică și sport), Savu Adrian (profesor de educație fizică și sport), Popescu Cristian (profesor de educație fizică și sport), Bărbuț Daniel (profesor de educație fizică și sport), Lakotoș Ionuț (profesor de educație fizică și sport) si Văduva Cătălin ( profesor de educatie socială).

La evenimentele sportive desfășurate în școala noastră a participat și Moise Roxana (fostă sportivă de performanță și fostă concurentă Exatlon România).

Prin participarea la acest proiect, ne dorim sa promovăm și mai mult sportul- chiar si in aceste condiții speciale, cu asigurarea distanțării și a respectării normelor impuse de situația epidemiologică actuală.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...