Cristian Buican: "Doresc să-mi exprim aprecierea pentru toţi aceia care şi-au dat votul, chiar dacă au făcut-o pentru contracandidaţii mei"

28 Sep 2020
"Stimaţi concetăţeni,

Folosesc această ocazie pentru a vă mulţumi acelora care aţi avut încredere în mine şi în Partidul Naţional Liberal, dar și în angajamentul de a fi sprijinitorul ferm al ideilor care au generat încrederea dumneavoastră: respect pentru drepturile dumneavoastră şi responsabilitate din partea politicienilor.
Doresc de asemenea să-mi exprim aprecierea pentru toţi aceia care şi-au dat votul, chiar dacă au făcut-o pentru contracandidaţii mei, deoarece, în acest fel, au manifestat spirit civic și respect pentru democrație. Jocul democraţiei îi dă fiecăruia dintre noi dreptul de a se exprima, nu şi obligaţia de a o face.
Vreau să vă mulţumesc sincer pentru susţinerea în această campanie electorală! La întâlnirile electorale din localităţi am simţit sprijinul pentru Programul Reclădim județul Vâlcea, fapt ce mă obligă să pledez în continuare pentru dezvoltarea județului nostru.
În reușitele noastre, meritul principal vă revine dumneavoastră care discerneţi ceea ce este benefic pentru viitorul fiecăruia dintre noi şi pentru acela al comunităţii în care trăim.
În acelaşi timp, cuvinte de mulţumire se cuvin şi acelora care, prin munca lor în echipele de campanie, au înlesnit întâlnirea dintre dumneavoastră, cetăţenii reprezentaţi, şi cei pe care i-aţi ales, reprezentanţii dumneavoastră.
Îi felicităm pe toți reprezentanții aleși!

Cu deosebit respect,
Concetățeanul și reprezentantul dumnevoastră, Președinte PNL Vâlcea Cristian Buican"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...