FOTO: Furtuna face ravagii pe drumurile din Vâlcea

FOTO: Furtuna face ravagii pe drumurile din Vâlcea Sursa foto: ISU Vâlcea

Furtuna puternică din această după-amiază a făcut ravagii în județul nostru. Vântul puternic a rupt mai mulţi copaci care au căzut pe carosabil, pe mai multe drumuri din judeţul Vâlcea, echipaje ale ISU intervenind pentru îndepărtarea acestora. Circulaţia rutieră, afectată de trunchiurile căzute pe şosele, a fost dirijată de către poliţişti.

Circulaţia este blocată pe DN7, în localitatea Milcoiu, şi pe drumul judeţean 678A, între localităţile MIhăeşti şi Munteni .

Pe DN7, în apropiere de mănăstirea Cozia - Călimăneşti, sensul de mers Sibiu - Vâlcea este blocat şi se circulă alternativ pe celălalt sens, traficul rutier fiind dirijat de către poliţişti, informează IPJ Vâlcea.

Judeţul Vâlcea se află sub avertizare cod portocaliu de ploi şi vreme rea intrat in vigoare sâmbătă la ora 11 şi valabil până duminică la ora 3.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...