VÂLCEA: Femeie arestată preventiv pentru furt prin metoda POMANA ediție tiparită

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

În fapt, la data de 08 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 62 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, din locuința sa a fost sustrasă o sumă de bani, dar și un rând de chei de la ușa de acces.

Din verificări s-a stabilit că la data de 03 februarie a.c., bărbatul a primit în locuință o persoană de sex feminin pe care nu o cunoștea, cu scopul de a îi oferii de pomană, femeie pe care o bănuiește de sustragere a cheilor cât și a sumei de bani.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au reușit să identifice o femeie de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea femeii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de astăzi să fie prezentată magistraților în vederea dispunerii de măsuri legale.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...