RAZIE pe drumurile din Vâlcea! OPERAȚIUNEA FOCUS ON THE ROAD s-a lăsat cu sute de amenzi (FOTO)

În perioada 14-20 septembrie a.c., polițiștii vâlceni au acționat atât pentru combaterea abaterilor săvârșite de pietoni, bicicliști și căruțași, cât și pentru combaterea neacordării priorității de trecere pietonilor și vehiculelor, pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive și respectarea regimului legal de viteză.

Astfel, pentru neregulile depistate în trafic, au fost aplicate 754 de sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002 , dintre care 179 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 33 pentru folosirea telefonului mobil la volan, fiind verificate peste 1000 de autovehicule.


În după-amiaza zilei de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au oprit pentru control, pe raza municipiului, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din județul Olt.

În urma testării tânărului cu aparatul drugtest rezultatul a fost pozitiv pentru consumul de T2A MET (metamfetamina), acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.


În data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat cu radarul mobil TRUCAM, pe D.N.7 pe raza localității Racovița, un autoturism înmatriculat în București, care rula cu o viteză de 91 km/h.

S-a procedat la oprirea acestuia, dar nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea acestuia, autoturismul fiind depistat pe D.C. 316, din satul Bolovanu.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din București, care în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal.


În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control un autoturism, pe raza comunei Mihăești, la volan fiind identificat un tânăr de 17 ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.


Tot în ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe Drumul Național 67 pe raza comunei Budești, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 19 ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...