Vâlceanul Rareș Toader, aur la Campionatul Balcanic de atletism în aer liber pentru seniori

19 Sep 2020

Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism, în colaborare cu Federația Română de Atletism, organizează în acest week-end, 19 și 20 septembrie 2020, întrecerile Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori în aer liber, ediția a 73-a.
Competiția are loc pe Cluj Arena, din Cluj Napoca, și se bucură de prezența a aproximativ 300 de sportivi din 12 țări cash royal.

Vâlceanul nostru, Rareș Toader, ne-a făcut din nou mândri, astăzi obținând medalia de aur la greutate, a cincea medalie pentru România la Campionatul Balcanic de atletism în aer liber pentru seniori, Cluj Napoca, 2020. Și este prima medalie de aur pentru România la această competiție! Performanță: 19,44 m. Locul 2 - Ihor Musiienko (Ucraina) - 19,42 m, locul 3 - Kemal Mesic (Bosnia-Herțegovina) - 19,19 m.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...