VÂLCEA: Un nou punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, prin Ordinul nr.139/16.09.2020 al ministrului afacerilor interne, în municipiul Drăgășani va fi deschis săptămâna viitoare un punct de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV), unde cetățenii din sudul județului vor putea depune documentele necesarepentru înmatricularea vehiculelor și pentru obținerea autorizațiilor provizorii.

Acest punct de lucru va funcționa într-un spațiu situat în sediul Primăriei municipiului Drăgășani, din str. Piața Pandurilor nr. 1, în zilele de marți și joi, după următorul program:marți: 08.30 – 14.30, iar joi: 12.00 - 18.00.

Plățile reprezentând contravaloarea formularelor certificat de înmatriculare și autorizații provizorii se achită la filiala CEC Bank, Trezorerie sau Poșta Română, iar contravaloarea plăcilor de înmatriculare se achită în numerar la ghișeul de lucru cu publicul.

Detalii despre taxele și tarifele de înmatricularea vehiculelor găsiți pe site-ul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor: www.drpciv.ro/document-details/taxe/5aaa78a1a172e07a9b042adf

Organizarea activității acestui punct de lucru s-a făcut prin ordin al prefectului Sebastian Fârtat, scopul deschiderii unui compartiment al SPCRPCÎV la Drăgășani fiind acela de a veni în sprijinul cetățenilor din sudul județului, care astfel vor avea acces facil la serviciile publice de înmatriculare a vehiculelor.

”Prin deschiderea acestui punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor la Drăgășani, al doilea mare pol de dezvoltare urbană din județ, vor fi rezolvate două probleme majore care ne-au fost semnalate des. În primul rând, cetățenii din partea de sud a județului Vâlcea nu vor mai fi nevoiți să vină la Râmnicu Vâlcea pentru înscrierea vehiculelor pentru că acum au acest serviciu aproape de casă, iar în al doilea rând, atât ei, cât și locuitorii din restul județului vor scăpa de aglomerația de la ghișeele din Râmnicu Vâlcea. Aceasta a fost o solicitare mai veche a locuitorilor din sud, a cărei soluționare însă, ca și în cazul redeschiderii spitalului din Bălcești, a trenat ani buni. Mulțumesc actualului Guvern și în special domnului ministru Marcel Vela, pentru că ne-a ajutat să rezolvăm această problemă, iar cetățenii din această zonă pot beneficia fără prea mult efort și fără costuri suplimentare de aceste servicii publice. Pentru început, la acest punct de lucru vor fi preluate doar documentele necesare operațiunilor de înmatriculare și pentru eliberarea autorizațiilor provizorii, dar în scurt timp activitatea va fi extinsă”, a precizat prefectul județului Vâlcea, domnul Sebastian Fârtat.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...