FOTO/VIDEO: Incendiu la o casă din Râmnicu Vâlcea. Un bărbat a suferit arsuri

FOTO/VIDEO: Incendiu la o casă din Râmnicu Vâlcea. Un bărbat a suferit arsuri Sursa foto: ISU Vâlcea

Astăzi, 17 septembrie a.c., în jurul orei 14:00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie în localitatea Rm. Vâlcea, zona Feteni.

Până la stingerea incendiului, au ars: materialele combustibile de la o casă bătrânească și o bucatarie de vară, construite din lemn, pe o suprafaţă de circa 55 mp. S-a reușit salvarea celor două case aflate în gospodărie.

A fost necesară intervenţia echipajului SAJ pentru un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a suferit arsuri pe membru superior drept. Acesta a fost transportat la spital. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este utilizarea lichidelor combustibile pentru aprinderea focului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...