Primăria Râmnicu Vâlcea a finalizat amenajările din zona ”Cina”, inclusiv realizarea unei noi staţii de taximetre

Amenajările complexe din zona ”Cina” s-au încheiat, după o serie de intervenţii ce au vizat ordonarea traficului auto şi parcării, crearea unor fluxuri sigure pietonale, extinderea şi modernizarea iluminatului public, precum şi relocarea staţiei de taximetre, care a dus la eliberarea a 10 noi locuri de parcare pe marginea străzii Luceafărului.

Noua staţie de taximetre de şase locuri asigură o îmbarcare sigură a pasagerilor de pe peroane supraînălţate şi în plus, la cererea taximetriştilor, se permite ieşirea maşinilor din rând atunci când există solicitări transmise prin intermediul dispeceratelor.

Tot în zonă, în perioada următoare, primăria intenţionează să mute cu câţiva metri şi să amenajeze cu dale de beton trecerea pietonală de cale ferată de la capătul podului de fier, astfel încât aceasta să fie uşor accesibilă cărucioarelor de copii şi persoanelor cu dizabilităţi care se deplasează în scaun rulant.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...