VÂLCEA: Tânăr de 18 ani, reținut după un scandal într-un bar

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliției Rurală Lăpușata, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 30 august a.c. polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 30 de ani din Lăpușata cu privire la faptul că, acesta a fost agresat fizic în timp ce se afla în incinta unui bar din localitate.

Din verificări a rezultat că un tânăr de 18 ani, tot din comună, în urma unor neînțelegeri l-ar fi lovit în zona capului cu un obiect contondent, pe bărbatul de 30 de ani.

În baza concluziilor medicului legist a fost încadrată fapta, iar la data de 17 septembrie a.c. în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea, pe bază de ordonanță, a tânărului de 18 ani acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Vâlcea.

Astăzi tânărul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea dispunerii de măsuri legale.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...