Campanie promoțională exclusiv dedicată persoanelor aflate în șomaj

16 Sep 2020
PROFESIONAL NEW CONSULT  a demarat campania promotionala #RESTART IN CARIERA, campanie dedicata exclusiv persoanelor aflate in somaj, ce vor beneficia de REDUCERI de pana la 15% 

Promotia este valabila incepand cu data de 15 Septembrie si se va incheia pe data de 31 Octombrie. 

Daca iti doresti sa lucrezi in Beauty, o cariera in Management, sa inveti o noua meserie ? Acum este momentul tau pentru a obtine o diploma acreditata ! Prezinta carnetul de somaj vizat pe luna SEPTEMBRIE / NOIEMBRIE si vei putea beneficia de REDUCERI de pana la 15% pentru cursurile de formare profesionala selectate. 

* Reducere de 5% pentru plata în rate ; 

* Reducere de 15% pentru plata integrala la inscriere ; 

PROMOTIA ESTE VALABILA IN TOATE CENTRELE PROFESIONAL NEW CONSULT DIN TARA. – ESTE TIMPUL SA INVESTESTI IN VIITORUL TAU! – AI PARTE DE TOATA SUSTINEREA NOASTRA!

Campania se adreseaza exclusiv persoanelor fizice aflate in somaj si care pot proba acest fapt, care se inscriu online sau la sediile noastre în perioada 15 SEPTEMBRIE – 31 OCTOMBRIE si care achita integral sau partial in conditiile enuntate mai sus unul dintre cursurile organizate de Profesional New Consult care au ca perioada de incepere intervalul 15 Septembrie – 31 Decembrie 2020 . Sunt exceptate din aceasta campanie cursurile de igiena, lucrator in comert si stivuitorist, precum si masterclass-urile organziate în aceasta perioada .

Profesional New Consult. De 12 ani ÎN FAVOAREA TA - partenerul, clientul şi colaboratorul nostru, dar și în favoarea tuturor celor care aţi făcut posibilă dezvoltarea conceptului de educaţie introdus pe piaţa de formare profesională din România sub motto-ul «Performanţa înseamnă succes»!

Telefon contact:  0784.333.777, 0740.250.290, 0784.045.025, 0720.420.330

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ne găsiți în: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima - birou înscrieri şi sãli de curs.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...