VÂLCEA: Incendiu la o gospodărie din Golești. Proprietarii au făcut atac de panică

15 Sep 2020

În data de 14.09.2020, la ora 17.57, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea aufost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie în localitatea Golești.

Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul unei anexe, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de circa 6 mp; aproximativ 5m.l. de gard; circa 4 tone lemne de foc și aproximativ 0,5 ha de vegetație uscată. De asemenea, au fost degradate plăcile de azbociment de pe anexă.

A fost necesară intervenţia echipajelor SMURD și SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat, întrucât proprietarii anexei afectate au suferit atac de panică.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este utilizareafocului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...