Premierul Orban a semnat la Vâlcea un proiect de peste 200 milioane euro

14 Sep 2020
Aflat în plină campanie electorală pentru candidații partidului său, Ludovic Orban a fost prezent sâmbătă, 12 septembrie în județul Vâlcea pentru a participa la susţinerea anumitor proiecte locale, printre care şi la asistarea privind semnarea Acordului prealabil de măsuri în vederea încheierii contractului de finanțare pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Vâlcea”, inițiat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea și SC Apavil SA, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.
Proiectul are o valoare de peste 200 de milioane de euro și vizează introducerea și extinderea rețelelor de apă și canal în 34 de localități vâlcene, cu fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (#POIM) 2014 -2020, Axa Prioritară 3 – Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor, Obiectiv specific 3.2 – Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației.
Semnatarii prezentului acord sunt Ministerul Fondurilor Europene România, în calitate de Autoritate de Management pentru #POIM, și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea, respectiv S.C. APAVIL S.A.

Comandat de Partidul Național Liberal / Realizat de SC ALMADIX PREST SRL / Cod unic de identificare AEP 21200012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...