Motociclist din Vâlcea de 17 ani s-a izbit de un cap de pod la Morărești! Tânărul este în comă

Accidentul a avut loc vineri seară la Morăreşti, satul Săpunari. Din primele verificări efectuate de agenţi ai Serviciului Rutier Argeş a rezultat că un adolescent de 17 ani, din Râmnicu Vâlcea, circula cu o motocicletă de capacitate cilindrică mică, pentru care deţine permis de conducere, pe DJ 703 B. Din cauză că nu a adaptat viteza la configuraţia şoselei, într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul ghidonului şi s-a izbit de un cap de pod.
La locul evenimentului au intervenit un echipaj de pompieri, unul al serviciului judeţean de ambulanţă şi ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului şi a însoţitoarei sale, o fată tot de 17 ani, din Morăreşti, care au suferit multiple traumatisme.
Intubat, tânărul a fost preluat de ambulanţa de terapie intensivă mobilă şi transportat în comă la Spitalul Judeţean, unde a fost operat, dar medicii care încearcă să-i salveze viaţa au prognosticul rezervat. Pasagera sa a ajuns la Spitalul de Pediatrie Piteşti, însă din cauza complicaţiilor survenite în urma accidentului a fost transferată la un spital din Bucureşti.
În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Potrivit anchetatorilor, niciuna dintre victime nu purta echipament de protecţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...