FOTO: Tânărul care s-a aruncat de la etajul 5 era jandarm

Un jandarm în vârstă de 40 de ani a murit, după ce, în această dimineață, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia, în Râmnicu Vâlcea.
Incidentul a avut loc în această dimineața pe Bulevardul Tineretului din Râmnicu Vâlcea.
„Un bărbat de 40 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 5 al blocului unde locuia, acesta decedând”, au transmis polițiștii.
La fața locului s-au deplasat și angajații ISU Vâlcea. Medicii i-au aplicat bărbatului manevre de resuscitare, însă fără succes.
Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii fac cercetări la fața locului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă).
Acesta a fost subofiţer în cadrul Jandarmeriei Vâlcea, se afla în concediu medical de aproximativ o lună şi jumătate, el fiind internat timp de două săptămâni la Secţia de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea. Se pare că suferea de depresie.
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...