Premierul Ludovic Orban, în vizită la Vâlcea

11 Sep 2020
În data de 12 septembrie 2020, Prim-ministrul guvernului, domnul Ludovic Orban, va fi prezent în judeţul Vâlcea pentru o vizită de lucru având ca scop obiectivele de investiţii care sunt fundamentale pentru Vâlcea.
Primul punct de întâlnire va avea loc la ora 09:00, anume la Instituția Prefectului Vâlcea pentru semnarea contractului POIM (Programul Operaţional Infrastructură Mare), în prezența doamnei subprefect Carmen Popescu, a domnului deputat Cristian Buican și a domnului senator Romulus Bulacu. Programul este dedicat proiectului de introducere şi extindere a reţelelor de apă şi canal în localităţile vâlcene. Pentru acest proiect vor fi destinaţi 216 de milioane de euro, pentru un total de 34 de localităţi.
A doua vizită este programată pentru orele 10:30–10:45 la Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea. În această zonă importantă va fi prezentat proiectul intitulat „PARC INDUSTRIAL”.
La sfârşitul prezentării, va avea loc o conferință de presă în aer liber susţinută de către domnul premier Ludovic Orban. Această conferinţă va fi deschisă de către președintele Cristian Buican, iar la final vor fi declarațiile domnului premier Ludovic Orban, urmate de întrebările adresate celor prezenţi.
Ultima vizită din program va avea loc la SC MINET SA, un important producător de textile neţesute din România, fiind la ora actuală una dintre cele mai importante firme româneşti cu o asemenea producţie şi singurul producător din România de geosintetice pentru infrastructură şi construcţii. Orele de începere vor fi 11:45 - 12:45, iar aici va fi prezentat şi proiectul „DRUM EXPRES” Rm Vâlcea – Tigveni de care municipiul Râmnicu Vâlcea are nevoie pentru a se conecta la autostrada Piteşti-Sibiu şi, implicit, garantarea conectării la dezvoltare şi modernizare.

Filiala PNL Vâlcea


Comandat de Partidul Național Liberal / Realizat de SC ALMADIX PREST SRL / Cod unic de identificare AEP 21200012
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...